Particulier

Een particulier is meestal voor de eerste maal opdrachtgever. Wij begrijpen de vragen en onzekerheden die hierbij komen kijken. U wilt een ontwerper die luistert, kundig en toegankelijk is, en waarmee u een klik voelt. Dit is eigenlijk alleen op een persoonlijk niveau vast te stellen. Daarom bieden wij altijd een eerste adviesgesprek kosteloos en vrijblijvend aan.

U vertelt uw plannen en wensen en wij kijken hoe we dat voor u kunnen waarmaken. Als dat nodig is helpen wij u met het formuleren van het wensenpakket. We hebben kerngetallen, vuistregels en een heleboel ervaring om u snel duidelijk te maken hoe we deze klus samen kunnen aanpakken en wat dat gaat kosten, gewoon praktisch.
Een gebouw moet goed in elkaar zitten, passen in de omgeving én passen in het budget van onze opdrachtgever. Maar wij hebben ook oog voor emotionele kant van het ontwerp. Sfeer en stijl moeten passen bij de gebruiker, of dit nu minimalistisch, modern of traditioneel is. U mag van een architect verwachten dat hij dit aanvoelt.

Onze diensten
Wanneer de schetsen in concrete plannen over gaan, worden ze uitgewerkt in bouwkundige tekeningen en documenten, zoals een bestek of technische omschrijving. We zijn een “full service” architectenbureau. Dat betekent dat wij alle diensten van schets tot vergunningsaanvraag, kostenraming, prijs- en contractvorming met de aannemer en bouwbegeleiding kunnen leveren. Deze onderdelen zijn voor een particulier soms moeilijk te doorzien. Toch zijn ze heel belangrijk om tot een economisch, technisch en esthetisch goed gerealiseerd gebouw te komen. Wij zullen u altijd op de hoogte houden van alle stappen en helder uitleggen wat we doen.

lees meer
Lees minder